Promoció econòmica i de la ciutat
Promoció econòmica i de la ciutat
Sant Vicenç dels Horts
Catalan English Spanish
  • Subvencions persones autònomes per a la posada en marxa d'una activitat econòmica 2019 Read More
  • El govern promou la millora dels establiments comercials i empreses de serveis de la ciutat Read More
  • Obertes les inscripcions al programa "Valora't, entrena't i lidera el teu projecte"!Aquesta iniciativa de formació ocupacional s’adreça a dones aturades de la ciutat, preferentment majors de 40 anys. Inscripcions fins al 29 de novembre! Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Programa Exporta 2016

 

ajudesexportacias 04

El proper dijous 26 de maig es posa en marxa a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts la Segona Trajectòria formativa en Exportació per a Petites i Mitjanes Empreses. Aquesta formació està dirigida a micro, petites i mitjanes empreses amb potencial exportador i la seva finalitat és que aquestes coneguin i apliquin tots els instruments necessaris per deixar llesta la seva empresa per exportar en finalitzar el curs. Es tracta d’una formació gratuïta que té una durada de sis mesos.

Finances 04En la seva anterior edició, diverses empreses participants es van obrir a la internacionalització dels seus productes, després de la formació rebuda. Aquestes empreses han tingut l’oportunitat de rebre formació en Selecció de Mercats, Planificació, Documentació i tràmits per a la internacionalització, INCOTERMS, ... i han finalitzat la trajectòria realitzant una missió comercial conjunta a DUBAI, que ha estat tot un èxit. De fet, gràcies a l’èxit d'aquesta missió comercial, enguany se celebraran 3 missions comercials al llarg del curs. Dues d’elles seran dins la Unió Europea i una fora de la mateixa. L’Ajuntament es farà càrrec de l’obertura d’agendes i de la planificació logística i estaran obertes tant a empreses que participin en la trajectòria com a empreses que vulguin senzillament fer la missió comercial plantejada conjuntament a un grup d’empreses amb poca experiència en la Internacionalització i amb l’assistència In Situ del professorat del curs.

El professorat que impartirà el curs està dedicat també a l’assessorament a PIMES en l’exportació dels seus productes i compten amb una dilatada experiència en l’empresa privada, en formació com a col·laboradors a l’EADA (Escola d’Alta Direcció i Administració) i com a tècnics assessors de programes d’ACCIÓ dedicats a la Internacionalització.

Botó Multimedia 03Aquesta formació es farà en sessions quinzenals de 4 hores, els dimecres de 15 a 19h, a les instal·lacions del Molí dels Frares i no és necessari tenir coneixements previs en exportació. Les places són limitades i s’establirà l’ordre en relació a les bases aprovades al respecte. 

L'Àrea d'Empresa està a la vostra disposició per resoldre qualsevol consulta sobre aquesta formació. Pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 93 680 71 00.

Botó Descàrrega 11

 

 

 

 

 

 

Agenda

Manipulació d'aliments -7

Del 25/03/2020 al 25/03/2020
El 25 de març de 2020 de 16 a 20 hores a L'Auditori del Molí dels Frares Inscripcions al peu de la pàgina Manipulació...


Carretons-7

Del 30/03/2020 al 03/04/2020
  Del 30 març al 3 d'abril de 2020 de 15:30 a 20:30 hores a l'Aula 1 del Molí dels Frares Inscripcions al peu de la pàgina