Cartell Esmorzar de Pages 02A
 
Cartell Esmorzar de Pages 01AEsmorzar de Pagès

Dissabte 14 d'octubre comencen els Esmorzars de Pagès, al voltant del Mercat de Pagès. És una activitat de dinamització que consisteix en servir un esmorzar de pagès a aquelles persones que facin una despesa d’almenys 3 € a les parades de fruita i verdura del mercat. Es farà un show cooking per part d’una cuinera del parc agrari que prepararà la part final de l’esmorzar en directe, a les dues carpes habilitades. 

Al Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d'elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel•leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca. Al mateix temps, podreu tastar aquests producte en diferents esmorzars que trobaràs al llarg dels propers mesos. Producte Km.0, de qualitat posats a taula per gaudir de propostes gastronòmiques que recorden els costums del pasat i la vida de la pagesia del nostre municipi. 

Vine a gaudir d'un matí en familia a la Plaça Narcís Lunes, on trobaràs bons productes i bon mengar !

 

La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

Mercat de Pages 08Aquesta temporada el Mercat de Pagès canvia d’ubicació: a partir del 17 de setembre, podreu apropar-vos a comprar els productes frescos i de proximitat a la plaça de Narcís Lunes. Es podran adquirir fruites, hortalisses i verdures de proximitat tots els dissabtes, de 9 h a 14 h.

La inauguració del nou espai del Mercat de Pagès va tenir lloc el 17 de setembre, amb els parlaments del regidor de Promoció Econòmica, Paco Rodríguez, l’alcaldessa, Maite Aymerich i el Gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda. Al llarg del matí també hi va haver un showcooking  , de la mà de Cristina Roig, cuinera del Parc Agrari del Baix Llobregat, que va cuinar plats de temporada amb els productes del Mercat de Pagès. Espaguetis de carbassó amb pesto verd i daus de tomàquet, puding de Chia o coca de figues fresques i mató són només algunes de les receptes que Roig va preparar en aquest showcooking  .

Proximitat i cuina d’aprofitament

El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible que comporten els productes d’importació. A més a més, es consolida, un any més, com un espai de trobada entre els pagesos vicentins i del Parc Agrari del Baix Llobregat amb els consumidors.

Mercat de Pages 05

Mercat de Pages 10Mercat de Pages 06Mercat de Pages 11Mercat de Pages 07Mercat de Pages 12Mercat de Pages 13Mercat de Pages 14 

 

 

 

Logo Mercat de Pages 02Logo Parc Agrari 01

 

 

 

 

 

 

Banner Departament Agricultura

Banner Parc Agrari 01

Banner Mercat de Pages 01

Quaresma 01 17