Catalan English Spanish

 

Quaresma 10

 

Des del 2015, com a preludi de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts promociona les receptes de Quaresma amb l’objectiu de revalorar la cuina tradicional d’aquesta època de l’any i el producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. La col·laboració, ja consolidada, entre la pagesia, la restauració local i l’Ajuntament és imprescindible per fer d’aquesta campanya de difusió de les receptes un referent gastronòmic comarcal. Des de mitjan febrer fins a la Setmana Santa, podreu degustar aquests plats a cadascun dels set restaurants que hi participen. A més, coincidint amb el Mercat de Pagès que se celebra els dissabtes al matí a la plaça de Narcís Lunes, des del 17 de febrer fins al 24 de març, cuiners i cuineres d’aquests establiments de restauració elaboraran en directe les seves receptes de Quaresma.

Sant Vicenç dels Horts tornarà a posar en valor la seva gastronomia durant la 4a edició de les Receptes de Quaresma, que es farà del 17 de febrer al 24 de març, durant el Mercat de Pagès, a la plaça Narcís Lunes. La Taska, Que Sa Que Bo, la Masia Braseria, Crepediem, Casa Mora, la pastisseria Muñoz i la Cuina d’en Toni oferiran cada dissabte les seves millors receptes amb producte de proximitat, de qualitat i de temporada, en sessions de cuina en directe.

La programació, que es pot trobar al llibret , és aquesta:

  • 17 de febrer. 12 h: La Taska
  • 24 de febrer. 12 h: Restaurant Cal Mora
  • 3 de març. 11 h: La Masia Braseria 12 h: Crepediem
  • 10 de març. 12 h: Que Sa Que Bo
  • 17 de març. 12 h: Pastisseria Muñoz
  • 24 de març. 12 h: La Cuina d’En Toni

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab