Catalan English Spanish

Fira de Nadal 2017

Fira de Nadal 2017 03Un any més, en Grossot, el tió més gran, serà protagonista aquest Nadal. El dia 25 de novembre i totes les famílies que ho desitgin, podran assistir al seu naixement al Parc del Pi Gros. Hi haurà un espectacle interactiu, animació infantil, taller de tions i cercavila a través del parc. Els dies 16 i 17 de desembre, a la Fira de Nadal (al parc de Vila Vella), tindrem el Cagatió Gegant i el dia 26 de desembre, la crema d'en Grossot, el Tió més gros, a la Plaça de Sant Jordi amb una xocolatada per a tota la familia. 

La cinquena edició de la Fira de Nadal a Sant Vicenç dels Horts tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre a la Plaça de la Vila Vella. Un any més, les activitats de nadal sortiran al carrer, hi haurà una àmplia gamma d’activitats disponibles a la plaça de la Vila Vella, des de cantades de corals, fins a espectacles d’animació amb tió gegant inclòs, passant per demostracions de cuina amb productes del Parc Agrari. 

Fira de Nadal 2017 04Els dies de la Fira de Nadal hi hauràn espectacles d'animació infantils, cantades de nadales i el dissabte 16 de desembre arribará el Patge Reial Garrofa acompanyat per la colla de Diables Àngels Diabòlics i la Colla Gegantera de sant Vicenç dels Horts. El diumenge 17 el Caga tió gegant, amb el Grossot, demostració de cuina i el sorteig de les cistelles de nadal entre els clients de la Fira.

Vine amb la familia a conèixer el comerç local i a gaudir de totes les activitats nadalenques que hem preparat per a tothom. Pots consultar totes les activitats en el Programa de la Fira de Nadal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab