Catalan English Spanish

Firaestoc, Firatapes, Desfilada i Mercat Gastronòmic Abril-2016

El primer cap de setmana d'abril Sant Vicenç dels Horts acollirà una nova edició de la Firaestoc-Firatapes (als carrers de Vila Vella) i de la Firaesport (al pàrquing de l'Ateneu). La fira esportiva, que habitualment s'organitzava a l'estiu, passa a celebrar-se conjuntament amb la cita gastronòmica i comercial.

 

Les botigues, els establiments i les entitats esportives interessades a participar-hi es poden inscriure fins al proper dijous 10 de març.  Es tracta de la 15a edició de la fira d’oportunitats comercials Firaestoc i de la 13a edició de la Firatapes, que com ja és habitual vindran acompanyades del Mercat Gastronòmic i la Desfilada de Moda. Enguany, com a novetat, també s'organitza la fira de les entitats esportives, la Firaesport, que arriba a la 4a edició.

La Firaestoc, el Mercat Gastronòmic, la Desfilada de Moda i la Firaesport es duran a terme el diumenge 3 d’abril de 2015 al barri de Vila Vella. La Firatapes començarà el dissabte 2 d’abril a la tarda i s’allargarà tot el diumenge.

Les botigues i establiments interessats a participar heu enviar el següente full d'inscripció abans del proper 10 de març. Pel que fa a la Firaesport, les entitats esportives hauran d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  El termini finalitza també el 10 de març.

Cartell Firaestoc 2016Cartell Desfilada 2016

 

 
 
 
Firaestoc, Firatapes, Desfilada i Mercat Gastronòmic Abril-2015
Banner 01

 

Desfilada de moda

La desfilada de moda del comerç local, que es va fer diumenge al vespre a la plaça de la Vila, va tenir molt bona acollida i va ser un dels moments més esperats de la jornada.

Desfilada Abril 15 01Desfilada Abril 15 03Desfilada Abril 15 02Desfilada Abril 15 04Desfilada Abril 15 05Desfilada Abril 15 06Desfilada Abril 15 07

 
Firatapes 

Un any més els vicentins i vicentines van poder gaudir de les millors tapes durant la nit del dissabte amb un concert en directe i durant tot el diumenge. Un éxit de participació i de bones propostes.

Firatapes Abril 15 01Firatapes Abril 15 02Firatapes Abril 15 03Firatapes Abril 15 04

 
Espai Gastronòmic

La segona edició d'aquest nou espai el consolida com una proposta per conèixer el producte local i de qualitat, amb unes magnífiques presentacions i un ambient que combina gastronomia i música en directe.

Mercat Gastronòmic Abril 15 06Mercat Gastronòmic Abril 15 03Mercat Gastronòmic Abril 15 04Mercat Gastronòmic Abril 15 05Mercat Gastronòmic Abril 15 07Mercat Gastronòmic Abril 15 01Mercat Gastronòmic Abril 15 02

 
Firaestoc

Els carrers del centre de Sant Vicenç dels Horts s'ha omplert de gom a gom aquest cap de setmana amb la celebració de la Firaestoc i la Firatapes. El comerç i la restauració s'han aplegat per oferir els seus productes durant la tarda vespre de dissabte i tot el diumenge.

Firaestoc 02Firaestoc 03Firaestoc 04Firaestoc 05Firaestoc 06Firaestoc 07

 
Firaestoc, Firatapes i Desfilada Abril-2014

desfilada

Desfilada de moda

En aquesta edició la desfilada s'ha realitzat en dissabte per la nit amb un éxit de participació i de públic. Amb la participació del Firatapes, els vicentins i vicentines van poder gaudir d'una nit perfecte per veure la moda local i tastar unes bones tapes.

 Desfilada Abril 2014 02ADesfilada Abril 2014 03A

Diferents moments de la desfilada

Firatapes

Aquesta edició, per primer cop, vam gaudir del Firatapes nit, que va acompanyar la desfilada i va durar fins la mitjanit amb música d'un Dj. Van participar 14 bars i restaurants del municipi que van mostrar les seves millors tapes.

Firatapes Abril 2014 01AFiratapes Abril 2014 02A

 Una nit de tapes i música

Firaestoc

Un éxit de participació, amb 44 botigues del poble. Els vicentins i vicentines van poder passejar durant tot el diumenge i conèixer així els productes locals i les ofertes de les diferents botigues.

Firaestoc Abril 2014 01AFiraestoc Abril 2014 02A

Matí de passeig gaudint del comerç local

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab