Catalan English Spanish

 

Tapes i canyes Cartell 2016AEl setembre ja és aquí i això vol dir que està a punt de començar una nova edició de Tapes i Canyes, la mostra gastronòmica de petites elaboracions dels nostres bars i restaurants. Serà la cinquena edició d’aquesta aposta de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers per un projecte totalment consolidat, en el qual enguany hi haurà una participació d’establiments superior a la de l’any passat. Com a novetat, aquest any es lliuraran dos premis a les millors tapes. El primer l’atorgarà un jurat popular d’acord amb les votacions dels clients/consumidors. I el segon el donarà un jurat professional. En tots dos casos, el premi consistirà en un Assessorament personalitzat sobre restauració. Una altra de les novetats de l’edició d’aquest any serà la promoció i difusió de la mostra a través de les xarxes socials. Amb l’etiqueta #GastroSantvi, els usuaris/consumidors podran donar a conèixer el Tapes i Canyes a tots els seus contactes ja sigui mostrant fotos dels productes que s’hi poden trobar o bé de l’ambient que hi haurà als diferents establiments.

Totes les tapes que s'oferiran es poden consultar al llibret d'aquesta cinquena edició (pots accedir-hi fent un click en la imatge de l'esquerra), on també hi ha les dades dels diferents establiments participants. També us podeu descarregar l'aplicació Sant Vicenç dels Horts, tant en versió iOS com Android, i accedir a la guia del Tapes i Canyes 2016. Podeu seguir tota l'actualitat d'aquesta iniciativa a través dels perfils de Facebook , i Instagram de la mateixa campanya.

Tapes i canyes 12Tapes i Canyes es un recorregut de degustacions i plaers gastronòmics elaborat pels bars i restaurants del nostre poble. Una oferta que busca l’originalitat i la innovació en forma de tapes, una oportunitat de gaudir dels darrers dies de l'estiu amb bona companyia, una canya i una petita meravella gastronòmica a les mans, per encarar satisfets i il·lusionats el nou curs que encetem amb l'arribada de la tardor.

D'altra banda, el dia 18 de setembre podrem gaudir d'un tast de cerveses artesanes, conduit per l'Albert Teixidó, millor somelier de cava de Catalunya 2013-2014. Serà un tast de 5 cerveses amb la degustació de la tapa. 

Bon profit !

Tapes i Canyes 2015

Tapes i Canyes B01En aquesta 4ª edició del Tapes i Canyes, que ha estrenat una nova imatge, han participat 26 bars que conjuntament han venut 6304 tapes, el que suposa un increment del 26% respecte de l’any anterior. En termes econòmics, això suposa uns ingressos de 15.760 pels establiments participants, els qual valoren molt positivament la campanya.

Tapes i canyes 01Tapes i Canyes 08El Bar Restaurant El Refugio ha estat el guanyador del concurs a la millor tapa de la 4a edició del Tapes i Canyes 2015

Durant el Firaestoc es van anunciar els guanyadors del concurs de la millor tapa de la 4a edició del Tapes i Canyes 2015, que es va fer a principis de setembre. La primera posició va ser per al Bar Restaurant El Refugio, que havia proposat una Broqueta amanida amb carn picada sobre una torrija de pa amb allada i ceba i tomàquet confitats. La Cerveseria La Abadía va obtenir el segon lloc amb la seva torrada de cecina, mousse de foie, formatge de cabra, ceba caramel·litzada i fruits vermells. I la tercera posició va ser per Cal Nitu, que havia presentat els seus panets amb salsitxes de rocafort i ceps i ceba caramel·litzada.

A més, d’anunciar els guanyadors de les millors tapes de la quarta edició, també es va realitzar el sorteig de 26 sopars per a dues persones a diferents establiments del municipi.

Tapes i canyes 02Tapes i canyes 03Tapes i canyes 04Tapes i canyes 05Tapes i canyes 07Tapes i canyes 07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tapes i Canyes 2014

 Tapes i Canyes 07Tapes i Canyes B01El Tapes i Canyes representa un recorregut de degustacions i plaers gastronòmics elaborat pels bars i restaurants del nostre poble.  Una iniciativa que posa de manifest un cop més l’entesa i la col·laboració entre l’Ajuntament i el teixit comercial i que Tapes i Canyes B02ofereix una oportunitat formidable de descobrir l’oferta gastronòmica que tenim al nostre abast. En aquesta tercera edició, hi ha participat un total de 26 establiments del municipi, s'han servit més de 5.500 tapes i s'han generat Tapes i Canyes B0314.000 d'euros de facturació directa en 10 dies. Els establiments participants es mostren satisfets amb aquesta iniciativa.

 

 Tapes i Canyes 03Tapes i Canyes 02

 

 

 
PASTÍS D'ALBERGÍNIA AMB CREMA DE FORMATGE IDIAZABAL

 

 
    Entrega del premi a la millor tapa de la 3a edició del Tapes i Canyes

 

El restaurant Les palmeres de la Vila de Sant Vicenç del Horts ha estat el guanyador del premi a la millor tapa en la tercera edició del Tapes i Canyes celebrada el passat setembre. Així es va proclamar el diumenge durant la celebració de la Fira del Món Geganter, la Firatapes i la Firaestoc. Els organitzadors destaquen que la votació final amb la tapa de Les Palmeres, la Taska i Ponte Vecchio va ser molt ajustada i finalment va acabar guanyant la dels primers.

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab