Catalan English Spanish

La 6a Tapes i Canyes es renova i aposta pel producte del Parc Agrari

Cartell QuintoTapaDel 2 al 19 de novembre, una vintena de bars i restaurants oferiran les seves tapes i begudes

L’Ajuntament ha decidit renovar el Tapes i Canyes, tot emmarcant-lo en el Quinto Tapa, una proposta organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Del 2 al 19 de novembre, una vintena de bars i restaurants vicentins oferiran la millor tapa de la casa i la tapa de km 0 acompanyada d’un quinto o una altra beguda. L’únic requisit per a participar-hi és utilitzar producte del Parc Agrari en l’elaboració de la tapa de km 0. A més, el cap de setmana del 25 i 26 de novembre se celebrarà a la plaça de la Vila la Firatapa Km0. Pots consultar el llibret amb tots els participants i tapes aquí.

Hi haurà 3 premis per a les millors tapes que votin els clients: els premis consistiran en una campanya publicitària, un diploma i un vinil de reconeixement per al bar o restaurant. D’altra banda, un jurat professional atorgarà el premi Josep Lladonosa a la millor tapa de km 0. Aquest premi també consistirà en una campanya publicitària, un diploma i un vinil de reconeixement. Finalment, per als clients que votin també hi ha 3 premis: un “d’or” amb un xec de 300 € per a comprar als establiments de la Unió de Botiguers, un “de plata” que consisteix en un dinar o sopar per a 4 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz; i un premi Instagram a la millor foto de tapes, que s’emportarà un dinar o sopar per a 2 persones.

L’HORTA DEL BAIX OMPLE LA TAULA , A SANT VICENÇ DELS HORTS, TOMÀQUETS I PEBROTS!

La gastronomia de la qual gaudim al Baix Llobregat és resultat d’una horta espectacular que recull història del passat agrícola de la comarca i que ha aconseguit reciclar-se i tornar a tenir una vitalitat que moltes zones envegen. Aquesta realitat la converteix en un cas d’estudi, tenint en compte que està situada al bell mig de la zona més poblada del país. A les planes del delta i de la Vall Baixa del Llobregat podeu trobar hortalisses i fruites de qualitat durant tot l’any: la Carxofa Prat, els porros, el bròquil, la bleda, les faves i els alls tendres durant la temporada de tardor-hivern, i els calçots, els tomàquets, els carbassons, les cireres, els Espàrrecs de Gavà i les bledes, durant la temporada de primavera-estiu, o una espècie de tomàquet peculiar que tenim a Sant Vicenç dels Horts i de la que podreu gaudir a la ruta.

Ràdio 02MENJAR TAPES TÉ PREMI!

El QuintoTapa és ple de bona gastronomia, però també de premis. No us talleu, deixeu-vos emportar pels vostres gustos i intuïcions i opteu als nostres premis. I si els restauradors i les  restauradores s’hi posen, també tindran premi !

El concurs durarà del 2 al 19 de novembre.

  • Apropa’t a algun dels locals adherits al concurs i recull el teu Tapaport.
  • Fes un QuintoTapa i demana que et segellin el full. Per cada tapa consumida i segell! (2 tapes - 2 segells).
  • Quan tinguis la butlleta plena de segells dels locals, directa a la bústia.

Si vols que et truquem o t’enviem un correu electrònic per dir-te que has guanyat, no et deixis cap de les dades que et demanem.

Més QuintoTapa + més butlletes + més possibilitats de tenir un premi a la teva biografia!

Bon profit i que la força us acompanyi, QuintoTaperos!

 

 

 

 

 

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab