Quaresma 02 17

 

Quaresma 02La tercera edició d’aquesta campanya demostra que avança camí de la consolidació.  Més enllà dels motius religiosos que tradicionalment han sustentat els plats típics de la Quaresma, en aquestes receptes hi trobem l’essència de la nostra cuina: productes pròxims i de temporada. Per això, amb aquesta campanya gastronòmica, pionera al nostre entorn, volem recuperar el valor i actualitzar la cuina tradicional de Quaresma.

Seguim potenciant les bones relacions entre la pagesia, la restauració i l’Ajuntament per promocionar la cuina local i el producte del Parc Agrari del Baix Llobregat. Des de l’1 de març fins al 13 d’abril, la campanya gastronòmica recupera i actualitza el valor de la cuina tradicional de Quaresma i per fer-ho possible compta amb la col·laboració de set establiments vicentins que, fins al 13 d’abril, ofereixen plats de Quaresma. Els participants són: els restaurants Que sa que bo , Casa Mora , La Cuina d’en Toni , Sal i Sucre , La Taska , Les Palmeres de la Vila i la Pastisseria Muñoz .

En aquestes receptes de Quaresma s’han emprat productes pròxims i de temporada, atès que l’objectiu d’aquesta campanya gastronòmica és fomentar i potenciar les bones relacions entre la pagesia, la restauració i l’Ajuntament per promocionar la cuina local i el producte del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Quaresma 09Quaresma 04AQuaresma 06AQuaresma 07AQuaresma 08A

Cuina en directe amb Qué sa que Bó i Casa Mora, amb la col·laboració de la Cristina Roig (Parc Agrari)

 

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

Logo Consorci de Turisme 01