cartell concurs idees 2017

 

La finalitat d’aquesta convocatòria és incentivar la generació d’idees emprenedores viables, tant en el cas de les persones emprenedores com en el de les empreses i els comerços. L’objectiu final, al capdavall, és nodrir i consolidar nous projectes i iniciatives innovadores que contribueixin a generar llocs de treball, aprofitant els recursos propis del municipi. El concurs té dues categories: idees emprenedores que s’han de desenvolupar a Sant Vicenç dels Horts i projectes empresarials o comercials innovadors iniciats a Sant Vicenç dels Horts durant el 2016. 

Dijous, 18 de maig de 2017

La quarta edició del Concurs d'Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials va omplir l'auditori del Molí dels Frares, per veure quatre dones com a  guanyadores de les diferents categories.Enguany han participar a l'acte setze candidatures: sis de Projectes Empresarials i deu d'idees Innovadores. 

El projectes empresarials DE FLOR EN FLOR -1er premi- (Floristeria) i RIDING PROJECT BASED LEARNING -2on premi- (Espai d’aprenentatge en anglès) i les idees emprenedores L’EXPLORATORI -1er premi- (Espai d’experimentació científica) i  MANOS DE ORO -2on premi-  (Saló de bellesa) van ser els guanyadors del IV Concurs d’Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials promogut pel Departament d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament. Totes les idees i projectes van ser valorades per un jurat format per diferents representants del teixit econòmic, empresarial i social del municipi. Amb l'objectiu de consolidar els projectes i les idees guanyadores, els seus representants gaudirant, a més d'un premi en metàl·lic, de l'acompanyament tutoritzat, durant tot un any, dels consultors de SECOT.

Concurs 2017 011AConcurs 2017 08AConcurs 2017 07AConcurs 2017 06AConcurs 2017 05A

En aquest acte vam comptar amb l'emprenedora Rosaura Alastruey, que va donar algunes claus als assistents per treballar els contactes professionals de manera correcta, perquè quan els necessitis, funcionin… “ El networking es una filosofía de vida. Realmente es una manera de ser que se basa en el hecho de establecer (y por supuesto mantener) relaciones personales generosas basadas en la confianza “.

Concurs 2017 02AConcurs 2017 014A

El regidor de Promoció Econòmica i de la Ciutat, Francisco Rodriguez va destacar la importància que prenen les idees i la necessitat de vehicular el desenvolupament d'un territori a través de les persones i el talent com una aposta clara de futur, generant un ecosistema emprenedor i educatiu que ens permeti adaptar-nos als reptes del futur pròxim, com la Indústria 4.0. « …Però davant d'aquests reptes, hem de pensar en les persones », de manera que el Regidor d'Emprenedoria, va animar els assistent a emprendre també en clau social, buscant un futur millor per a tothom.

Concurs 2017 01AConcurs 2017 013A

L'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, va destacar precisament que quatre dones haguessin obtingut els premis i i va parlar sobre el valor d'empendre en femení. Així mateix, va destacar el risc com " un element motor a l'emprenedoria que ens fa estar amatent en la recerca i millora dels projectes..."

L'alumnes del GM de Comerç dels Salesians, van rebre un reconeixement pel seu éxit en la participació del Projecte Innolab, que premia els millors projectes innovadors de la comarca. Tindrán l'oportunitat de participar en el Saló BIZBARCELONA d'emprenedoria, on presentarán el seu projecte.

Concurs 2017 09AConcurs 2017 012A

 

Banner Autònoms 01

Banner Emprenedoria 02

baner catalunya empren

baner icf

baner ico

baner angel invest

baner arboribus

baner crowdcube

baner lanzame

baner seedandclick

baner verkami