Empresa 14B

 

Empresa 09BServei d'Aterratge

Tens un projecte d'inversió i et vols instalar a Sant Vicenç dels Horts? Tens pensat instalar la teva empresa a l'àrea d'influencia de Barcelona i estàs pensant quina pot ser la millor opció? Vols obrir una filial de la teva empresa que pugui donar servei a Catalunya, Espanya, Sud d'Europa o arc mediterrani?

Si ets empresari i tens un projecte d'inversió, et convidem a contactar amb nosaltres per visualitzar totes les possibilitats que t'oferim a nivell de localització, i totes les facilitats que des de l'administració posarem al teu abast per ajudar a establir-te amb èxit i que la teva inversió surti rentable. Et garantim un servei eficaç i confidencial durant tot el procés. Envia'ns les teves dades i explica'ns el teu projecte a través d'aquest formulari i seguidament ens posarem en contacte amb tu.

Et convidem a gaudir del nostre video de presentació, on podràs veure una breu descripció tant de l'entorn del municipi com dels serveis que us oferim des de l'àrea de Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

 

Empresa 23DServei d'Informació i Atenció a l'Empresa (SIAE)

A travès d'aquest Servei us acompanyarem en qualsevol tramitació que tingueu que realitzar amb l'Administració. En aquest espai trobareu exclusivament informació dels tràmits que podeu fer per via electrònica per a l'obertura d'establiments comercials o industrials segons el tipus d'activitat.

Hi trobareu:

Prèviament podeu consultar l'eina Assessor d'Activitats que us guiarà en la classificació de la vostra activitat. Per a més informació sobre tràmits, subvencions, programes i ajuts municipals destinats al foment de l’activitat econòmica, podeu concertar una Cita Prèvia amb el SIAE.

 

Empresa 02AServei d'Assessorament Subvencions

Des del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de Sant Vicenç dels Horts us oferim un servei d’assessorament en l’àmbit de les subvencions públiques. L’objectiu principal és donar-vos suport l’hora de buscar i obtenir ajuts públics per poder desenvolupar aquells projectes que creieu convenients.

Aquest servei us farà arribar de forma periòdica les novetats dirigides al vostre sector mitjançant el correu electrònic. A més, i sempre que ho necessiteu, podreu sol·licitar una reunió amb els serveis tècnics per resoldre els vostres dubte i ajudar-vos en temes burocràtics i de documents. El principal objectiu d'aquest servei és que les empreses podeu aprofitar molt més les subvencions que ofereixen les diferents administracions públiques.

  • Us oferim un servei d'assessorament que us informarà periòdicament sobre les novetats en l'àmbit de les subvencions. 
  • Podreu demanar cita prèvia per tal de resoldre dubtes i rebre suport sobre els tràmits i la documentació que heu d'aportar. 

 

Exportacio11AServei d'Assessorament en Internacionalització

A través d’aquest Servei us oferim assessorament especialitzat en internacionalització. Aquest servei està dirigit a petites i mitjanes empreses amb potencial exportador i té com a objectiu que coneguin i apliquin tots els instruments necessaris per preparar la seva empresa per exportar.

L’objectiu primordial és l’assessorament en l’adaptació administrativa de l’empresa, en la detecció de punts forts i febles i en la búsqueda de finançament.