Catalan English Spanish

Dona la volta al teu curriculum ! 24 de novembre al Molí dels Frares

 

Ocupació 019BEl currículum és la eina imprescindible que fem servir per donar-nos a conèixer a les empreses a la que oferim la nostra candidatura. Cal tenir un currículum que ens defineixi molt bé i que sigui clar per la persona que ho rep. Això que a priori sembla fàcil, no sempre ho és, i sovint ens costa tenir la oportunitat que ens coneguin a una entrevista. 

Amb l'objectiu de fer el teu currículum més clar, efectiu, amb un format atractiu, i adaptat a les ofertes que vols, t'oferim aquest  taller. Treballarem alguns conceptes-claus i posarem en relleu les teves competències, capacitats i potencial, augmentant les possibilitats d'accedir a la feina que vols! 

Durada: 3h

Horari: de 10h a 13h

Programa:

- Conceptes clau

- Tipus de currículums i formats actualitzats

- Com descriure la meva experiència professional

- Com puc destacar el meu currículum

- Sessió pràctica

 

No t'ho perdis! Si t'interessa participar, has d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les teves dades personals. O registra't a la formació aquí.

PLACES LIMITADES!

El dia del taller, no oblidis de portar el teu currículum en un llapis de memòria. 

 

 

Vols tenir un currículum competitiu? Coneixes les teves competències?

Empresa 05ASaps quines son les competències que has desenvolupat en el transcurs de la teva formació i experiència professional? Saps com ho has de fer per tal que quedin explícites en tel teu currículum vitae? Si vols perfeccionar el teu àmbit competencial dins del currículum i vols que en general el document curricular et quedi ideal per a vendre’t, et convidem el proper 6 d'Octubre, de 9:30h a 13:30h, al Molí dels Frares, on l'Ajuntament oferirà un Taller de Curriculum per Competències. En aquest taller aprendem a identificar les competències transversals clau i es donaran totes les orientacions necessàries per la elaboració d'un currículum per competències.

Les competències són un factor clau per a les empreses a l'hora de seleccionar els seus treballadors i el Currículum per Competències és una eina de presentació que ofereix un valor afegit vers altres candidats. En aquest taller coneixeràs les diferents àrees competencials i les competències més demandades segons els diferents perfils professionals. També descobriràs diferents models que t'ajudaran a elaborar el teu propi currículum per competències. 

Objetius:

  • Aconseguir donar un enfocament diferent a la informació del currículum
  • Incorporar el concepte de compètencia
  • Proporcionar eines i recursos per a la seva elaboració 
  • Aconseguir plasmar les nostres metes professionals  
  • Aconseguir l'interès de la nostra candidatura

 

 

20 de juny de 2017, Auditori del Molí dels Frares

Has sentit parlar dels llocs de treball de Ta-Tung i Amazon? Vols treballar al sector de la logística? Prepara't per participar en aquests processos selectius. 

Logistica 02AUs convidem a qualsevol de les dues sessions que tindran lloc el dia 20 de juny. Al matí a les 11.30h o bé a la tarda a les 17.30h al Molí dels Frares.

Les empreses Ta-Tung i Amazon necessitaran persones per al seus nous emplaçaments, i els vicentins i vicentines podran ocupar part d’aquests llocs de treball.En aquestes sessions es treballaran conceptes que pretenen ajudar a les persones que volen desenvolupar la seva carrera professional dins del sector de la logística com a resposta a les demandes de grans empreses de les que darrerament hem tingut constància.

De fet, des del servei de Borsa de treball,  conjuntament amb el servei d’Empresa, s’han realitzat gestions amb empreses del sector logístic de diferents empreses, com ara Ta-Tung (Sant Vicenç dels Horts) i Amazon (amb nou centre al Prat), per a canalitzar l’enviament de candidats que tinguin el perfil requerit a través de les seves vies d’incorporació de personal. Per tant, l’objectiu d’aquesta oferta és ajudar-vos a ordenar la vostra experiència, a configurar correctament el vostre CV i, en definitiva, a ajudar-vos en tot allò que calgui per a que la vostra candidatura sigui presa en consideració per aquestes i altres empreses que es posin en contacte amb el servei local.

A les sessions es donaran pautes per poder afrontar el procés de recerca dins l'àmbit abordant les següents qüestions: 

  • Conèixer el sector del la logística al nostre territori. Grans empreses (Amazon) i empreses del territori. 
  • Quines són les competències més valorades dins l'àmbit? Quins perfils es demanen?
  • Com em puc vendre en un procés de selecció? 
  • Com puc reflectir en el meu currículum que soc un bon candidat per treballar?

Si t’interessa i tens un perfil logístic o de manipulació, t’esperem!

Cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 680 71 00.

 

 

 

 

Si estàs buscant feina...Ocupación 01A

 

 

Si ets de Sant Vicenç dels Horts i encara no estàs inscrit en el Servei Local d’Ocupació, registra’t com a usuari i podràs donar-te d’alta i accedir a tots els serveis del departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Per registrar-te, fes click aquí
Un cop registrat, hauràs d’accedir a l’àrea reservada i omplir tots els camps de El meu perfil
Des del Servei d’Ocupació validarem les teves dades i ja podràs inscriure’t a les ofertes de treball, demanar cita per rebre orientació, consultar els cursos de formació, etc.
Si ja estàs registra’t, inicia sessió per accedir a la teva àrea reservada

 

 

 

areaReservada

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01