Catalan English Spanish

Grup Ocupacional Barri de La Vinyala-Poble Nou

Pressupost participatiu La VinyalaUna de les propostes sorgides dels pressupostos participats de La Vinyala-Poble Nou va ser la creació d'un grup ocupacional on diferents persones del barri, en situació d'atur, poguessin rebre formació sobre electricitat i informàtica per capacitar-se en la resolució de petites avaries i oferir, d'aquesta manera, els seus serveis als veïns del barri.

El proper 3 de juliol s'iniciarà aquesta formació, a les instal·lacions dels Salesians, que acabarà amb una formació sobre cooperatives i l'assessorament, per part del Departament d'Emprenedoria de l'Ajuntament, de com posar en marxa un negoci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accions formatives per a emprenedors

La formació és un element molt important tant en el moment de posar en marxa una idea i iniciar qualsevol activitat econòmica, com a l'hora de consolidar un negoci. Les xarxes socials com a eines tant de difusió com de venda, crear productes/serveis amb un valor afegit, emprenedoria social com a solució a l'augment de serveis de caire social i apendre a generar ideas de negoci que s'adaptin a la realitat dels usuaris i a l'entorn del municipi, són alguns dels elements que hi trobarás en el paquet formatiu del proper trimestre adreçat a emprenedors.  

  • Emprenedoria Social: idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials (Inscripció tancada)
  • Com apendre a generar idees de negoci (inscripció oberta)
  • Empendre amb éxit: comencem de zero
  • Exprimeix Facebook i Whatsapp al teu negoci
  • Augmenta les vendes de la teva empresa d'una forma sòlida
  • Linkedin: tens optimitzada la que és la millor xarxa de contactes que existeix?

Inscripcions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  www.santvicencactiu.cat  tfn 93 680 71 00

Accions formatives de caràcter administratiu

L'objectiu d'aquestes accions formatives es oferir una formació molt transversal i necessària per a incorporar-se al mercat laboral, al temps que ajuden a complementar  l'itinerari formatiu de gestió administrativa. Aquestes accions formatives es realitzarán un cop finalitzat l'itinerari sobre Gestió Administrativa. Tots aquells alumnes que ho desitgen, podrán completar el seu curriculum en temes de Comptabilitat i Excel avançat. 

 

 

 

Accions formatives de caràcter tècnic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

baner formacio soc

Banner Formació 01

Calendario 07