Catalan English Spanish

Dona, un pas més. El fem amb tú.

Dones 01A

 

Programa formatiu per a la inserció laboral de les dones.

El Programa Valora't, Entrena't i Lidera el teu Projecte, és un programa formatiu i innovador de dinamització del mercat laboral adreçat a dones, que comprèn tres fases diferenciades. S'hi destacarà el procés d'apoderament i aprenentatge de les dones a través d'un projecte d'identificació d'actituds, aptituds i habilitats personals i laborals que proporcionin més garanties ocupacionals.

Cartell ProjecteVALORA’T:  Es treballarà la recuperació de l’autoestima, el venciment d’inseguretats, la motivació i els canvis de comportament necessaris per enfrontar les noves fases del projecte, aportant els recursos necessaris per part dels professionals que treballin en aquesta fase del programa, per fiançar les fortaleses encobertes de cadascuna de les participants.

ENTRENA’T: S’iniciarà un entrenament de les dones en habilitats i competències pre-laborals i laborals bàsiques que fomentin l’adquisició d’habilitats professionals per la empleabilitat (personals, socials i professionals). En aquesta fase també es contemplarà l’adquisició de coneixements del nostre territori, el seu entorn, les potencialitats i les mancances que presenta, així com les oportunitats de futur laboral. 

LIDERA EL TEU PROJECTE: El projecte en el seu conjunt vol millorar circumstàncies clau d’un col·lectiu de dones, majoritàriament majors de 45 anys, que presenta especials dificultats en el seu entorn personal, familiar, social i laboral que neixen per motius diversos, que estan interioritzats i normalitzats i que s’aniran coneixent i treballant. Quan parlem de liderar un projecte es fa en el sentit més ampli de la paraula. La pretensió d’aquesta iniciativa no és exclusivament concloure en afavorir només l’autoocupació, sinó que es pretén que el conjunt de les dones que es comprometin i finalitzin la formació comptin amb els recursos necessaris per  enfrontar-se  al seu propi projecte personal i laboral, bé sigui incorporant-se al mercat de treball de forma assalariada o autogestionada. La possibilitat d’impulsar la creació d’empresa, d’un grup reduït de dones participants, tenint en compte alguns antecedents i projectes que s’estan desenvolupant, lligats a la terra i a la seva potencialitat, forma part dels objectius d’aquest programa, que pretén esdevenir l’inici un recorregut més llarg per al col·lectiu de dones vicentines.

Dones 02A Objectius del projecte

- Millorar la formació i les habilitats personals i laborals de les dones participants

- Afavorir la inserció de les dones participants

Qui pot participar en el projecte?

Poden participar-hi dones aturades residents en Sant Vicenç dels Horts, inscrites a la borsa de treball municipal i que tinguin una formació acadèmica mínima d'ensenyament primari i vulguin millorar habilitats i fer formació pràctica per incorporar-se al mercat laboral. 

Duració del projecte
 
El projecte formatiu té una duració total de 200 hores, en que s¡inclouen pràctiques laborals. La formació es farà els dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 13:30h

Inscripcions 

Botó Descàrrega 12Botó Descàrrega 01Les dones interessades han de presentar una Sol·licitud de Participació i registrar-la al SIAC (Servei Integral d'Atenció Ciutadana, Plaça de la Vila, 1) de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 16:30 a 18:30h i els divendres de 9 a 14h.

 

Accions Formatives

Img 03AL'objectiu d'aquestes accions formatives es oferir una formació molt transversal i necessària per a incorporar-se al mercat laboral, al temps que ajuden a complementar els dos itineraris formatius: gestió logística i gestió administrativa.

Internacional 02AAccions Formatives B1Accions Formatives B2Accions Formatives B3Accions Formatives B4Accions Formatives B5Formació 05Accions Formatives B6Accions Formatives B7Accions Formatives B8Accions Formatives B9Accions Formatives B10

 

 

baner formacio soc

Formulari 01

Banner Formació 01

Banner calendari 01