Catalan English Spanish

Observatoriatur06B

L'Atur Registrat baixa en 1.290 persones al Baix Llobregat i situa la taxa d'atur en el 10,4%.

A finals del mes d’abril, l’atur registrat al Baix Llobregat s’ha situat en 40.534 persones, disminuint respecte el mes anterior en 1.290 persones. L'atur masculí baixa fins el 8,5% mentres que el femení es situa en el 12,5%. El sector Serveis és el que concentra la major baixada, seguit de la Indústria. Per edats, el col·lectiu que més baixa són els joves menosrs de 25 anys.

 

 
L'atur baixa fins els 1.810 persones aturades i la taxa d'atur es situa en el 13,2% amb una baixada de 60 aturats durant el mes d'abril. L'atur femení ha baixat més que el masculí, amb 40 aturades menys i es situa en el 16,3%, mentres que l'atur masculí es situa en el 10,4%, amb 20 aturats menys. Per sectors econòmics, Serveis és on s'ha concentrat la major baixada i, per grups d'edat, els d'entre 30 a 45 anys, són el col·lectiu que més ha baixat.
 
 
 
Consulta les principals dades socioeconòmiques de cada mes amb l'infografia que hem preparat. Destaquem cada mes les principals notícies i serveis que oferim des del Departament de Promoció Econòmica. A més,  podràs consultar les principals dades sobre l'atur, la contractació i l'estructura productiva del nostre municipi i la seva evolució.

 

 
 
 
                            

 

areaReservada

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01