Catalan English Spanish

Observatoriatur06B

L'Atur Registrat puja en 138 persones al Baix Llobregat i situa la taxa d'atur en el 10%.

A finals del mes de juliol, l’atur registrat al Baix Llobregat s’ha situat en 39.049 persones, pujant respecte el mes anterior en 138 persones. L'atur masculí baixa fins el 8,5% mentres que el femení es situa en el 12,5%. El sector Serveis és el que concentra la major baixada, seguit de la Indústria. Per edats, el col·lectiu que més baixa són els joves menosrs de 25 anys.

 

 
L'atur es situa en 1.792 persones aturades amb una taxa d'atur que es situa en el 13% amb una pujada de 14 aturats durant el mes de juliol. Puja l'atur femení amb 15 aturades més i es situa en el 16,7%, mentres que l'atur masculí es situa en el 9,5%, amb 1 aturats menys. Per sectors econòmics, Indústria és l'únic sector on baixa l'atur, mentres que el sector Serveis és el que té el major augment d'atur. Per grups d'edat, els menors de 20 anys i els majors de 54 són els col·lectius que baixent, mentres que la resta pujen. 
 
 
 
Consulta les principals dades socioeconòmiques de cada mes amb l'infografia que hem preparat. Destaquem cada mes les principals notícies i serveis que oferim des del Departament de Promoció Econòmica. A més,  podràs consultar les principals dades sobre l'atur, la contractació i l'estructura productiva del nostre municipi i la seva evolució.

 

 
 
 
                            

 

areaReservada

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01