L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts participa amb d’altres ajuntaments de la comarca mitjançant la gestió mancomunada del Consell Comarcal del Baix Llobregat en el projecte Joves per l’ocupació, gràcies al qual aquest any 5 joves del nostre municipi rebran formació professionalitzadora en els sectors d’hostaleria, magatzem, comerç i mantenidor integral, amb l’opció de realitzar pràctiques en empresa a la finalització de la formació.

Aquest projecte, subvencionat per Servei d’Ocupació de Catalunya, ofereix formació i experiència pràctica a jovent que ha causat baixa al sistema de formació reglada, que no tenen més de 34 anys i que estan inscrits al programa de garantia juvenil.

Durada: del 15 de desembre 2014 al 31 de desembre 2015

Logistica 04DPrograma integral formatiu, d’orientació, suport, assessorament i acompanyament individual, per dotar a les persones joves de la formació i les competències necessàries que li permetin millorar la seva posició en el mercat laboral per tal d’aconseguir i mantenir una feina.

Les persones joves participants, mentre estiguin realitzant les accions formatives i les pràctiques associades rebran un ajut econòmic condicionat al compliment de requisits, participació i aprofitament de les accions.

Formació professionalitzadora per poder desenvolupar les tasques assignades en un determinat lloc de treball. A escollir:
  Joves Ocupació 01A      - Activitats auxiliars de magatzem (230h.), amb carnet de carretoner
        - Dependent/a (300h.)
        - Auxiliar de cuina i cambrer-a (280h.)
        - Mantenidor-a integral (pintura, jardineria, electricitat) 250h.
        - Telemarketing i gestió de clients a través de xarxes (275h.)

 “Aquest projecte està subvencionat  pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons  Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014”

Logo Consell Comarcal 01ALogo SOC 01ALogo Empresa i Ocupació 01ALogo Ministerio Trabajo 01FSE 01A

 

 

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01