Moli 03

Per tal de donar compliment als objectius estratègics definits per l'àrea d'Ocupació, l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa nous Plans Locals d'Ocupació 2017-2018. Els Plans Locals d'Ocupació són una eina adreçada a aquells col·lectius d'aturats i aturades amb una major dificultat d'inserció laboral. Aquests programes, finançats en bona mesura per entitats supramunicipals, tenen com objectiu fomentar projectes d'interés público social que tinguin com a finalitat el foment, difusió i impuls de la contractació de persones aturades del nostre municipi, així com afavorir l'adquisició dels coneixements pràctics necessaris per poder afrontar-se posteriorment i amb millors garanties, al mercat de treball en busca d'una nova feina.

Plans Locals d'Ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona

Formació 04E

L'Ajuntament obre una convocatòria per cobrir 11 llocs de treball 

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts seleccionarà onze persones per cobrir onze llocs de treball, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018, del seu règim de concertació i de la concessió d’ajuts, en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. La incorporació d’aquestes persones aturades està prevista pels mesos de setembre i octubre d’enguany i la durada dels contractes serà entre 7 i 12 mesos, tots jornada completa. Aquestes onze places són en diferents departaments i actuacions municipals per a la millora dels serveis de la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts.

- Treballador/a Social: 1 contractació.
- Dissenyador/a gràfic: 1 contractació.
- Coordinador/a Informadors/es: 1 contractació.
- Informadors/es: 4 contractacions.
- Administratiu/va serveis socials: 1 contractació.
- Conserge: 1 contractació.
- Aux Administratiu/va Urbanisme-Habitatge: 1 contractació.

- Aux Administratiu/va Salut-Igualtat-Joventut: 1 contractació

Botó BasesBotó Descàrrega 12

 

 

Plans Locals d'Ocupació amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SPOC)

Cartell 02Treballs als barris

Projecte integral de desenvolupament econòmic en clau d’ocupació dirigit a actuar als barris de La Font del Llargarut i La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts. Aquest projecte forma part del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial o social i és subvencionat pel SOC i cofinançat per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació de l’FSE, per al període 2014-2020. 

El projecte Treball als barris té com a objectius, d’una banda, millorar el desenvolupament econòmic de proximitat del barri de La Guàrdia i de La Font del Llargarut, tenint en compte la seva situació actual, les seves necessitats i les seves potencialitats. Fer del barri un espai de cohesió social i territorial, de convivència, de sostenibilitat, de solidaritat i de projecte ciutadà. D’altra banda, dissenyar i avaluar plans d’inserció laboral de les persones usuàries del servei dependent del projecte mitjançant diferents accions amb la finalitat d'acompanyar-les en la millora de l’ocupabilitat i per tal d’aconseguir una òptima integració de les persones i dels serveis. 

El projecte es divideix en dues vessants, que es desenvoluparan paral·lelament i al llarg de tot l'any 2017, que són:

 • Suport al desenvolupament socioeconómic dels barris de La Font del Llargarut i de la Guàrdia. En aquesta vessant es realitzarà una diagnosi general de la realitat socioecómica dels dos barris amb la finalitat d'obtenir una fotografia que sigui el reflex de la realitat dels barris. Per aquesta diagnosi serà necessària la participació i cooperació de tots els agents socioecómics dels barris. Amb la col·laboració de totes les institucions, les entitats i associacions ciutadanes i veïnals, així com a la ciutadania de base. S’arribarà a fer una diagnosi que ens permeti dissenyar els propers projectes d’actuació als barris aprofitant les oportunitats i treballant per incidir positivament a les debilitats.
 • L’altra branca consisteix en el treball directe amb les persones que vulguin portar a terme un itinerari que les permeti la millora de la seva ocupabilitat. Per acomplir aquesta part es realitzaran acompanyaments a la inserció laboral, disseny i execució d’itineraris individualitzats formatius i de recerca de feina i diverses accions d’assessorament. 

Així mateix es realitzarà un Programa de Qualificació professional  i un Programa d’Experienciació laboral. El Programa de Qualificació Professional inclou dues especialitats: Seguretat en la Construcció i Obra pública, i  Treballs forestals i de Jardineria. Els programes esmentats estan dirigits a persones demandants d’ocupació no ocupades (DONO) e inscrites a l’OTG, que no cobrin la prestació per atur (nivell contributiu), i amb baixa qualificació. L'especialitat  Seguretat en la Construcció i Obra pública està dirigida a veïns i veïnes dels barris de La Guàrdia i de La Font del Llargarut. L'especialitat Treballs Forestals i de Jardineria, està adreçada a dones derivades del SIAD del municipi. El Programa de qualificació Professional tindrà 14 places i, almenys, el 75% de les persones participants en aquest Programa podran ser contractades dins del programa de qualificació professional, durant 6 mesos. Al menys, el 25% de les persones participants en ambdós programes, hauran de ser joves amb una edat compresa entre els 16 i 29 anys.

Com a punt d'atenció i de referència a la ciutadania dels barris, s'ha habilitat una oficina L’oficina a les instal·lacions del Camps municipal de futbol La Guàrdia, carrer Olot 3, Amb horari d’atenció al públic de 9 a 12 hores; els dilluns, els dimecres i els divendres. El telèfon és el 93.656. 96. 67 i amb la adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Botó Bases

 

 
Plans Locals d'Ocupació amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha contractat a 14 persones per reforçar diferents departaments municipals, mitjançant una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en el marc del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019. La iniciativa s’ha adreçat a persones provinents de l’atur, les quals estaran contractades durant dotze mesos i a jornada completa. Les persones contractades es distribuiran per diferents departaments municipals. L’objectiu és que, un cop finalitzin les diferents accions que duguin a terme, les persones contractades hauran aconseguit millorar la seva experiència professional, reforçar les seves habilitats socials i enriquir el seu desenvolupament social, laboral i personal, donant així un valor afegit a competències tant tècniques com transversals. A més, desenvoluparan especialment les competències de responsabilitat i orientació a la qualitat, les habilitats comunicatives, així com també la resolució de problemes pràctics. D’altra banda, la reincorporació al món laboral i la formació que rebran les persones contractades, en especial les accions d’inserció laboral, els permetrà recuperar hàbits tan bàsics i rellevants com la puntualitat, l’assistència, l’adaptació a un ritme de treball en una empresa, la capacitat per treballar en equip, la discreció, la capacitat d’adaptació a una nova cultura d’empresa i, sobretot, el reforç a la seva autonomia personal i laboral.Els perfils contractats són els següents:

 • 1 Periodista Ocupació 02
 • 1 Tècnic/a de so
 • 1 Coordinador/a Disseny gràfic
 • 3 Informadors/es
 • 1 Auxiliar administratiu/va àrea ocupació i empresa
 • 1 Conserge
 • 1 Treballador/a social
 • 1 Administratiu/va àrea serveis socials
 • 1 Administratiu/va àrea servei a les persones
 • 1 Auxiliar administratiu/va àrea servei a les persones
 • 1 Administratiu/va departament de la policia
 • 1 Auxiliar administratiu/va departament serveis municipals

Botó Bases 

 

 

 

 logo ajuntament 03Logo SOC 1BLogo AMB 09Logo Diputació 03

 

 

 

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01